WhatPulse Forums » Support » Client software v » [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
05-29-2015, 07:18 AM (This post was last modified: 05-29-2015 07:19 AM by kode54.)
Post: #1
[2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
The latest OS X client, freshly installed on my new MacBook Pro, is showing the IP address of a random CloudFlare server instead of my actual IP address. Perhaps your external IP address resolver is now CloudFlare protected and therefore in need of HTTP header checking to find my actual IP address?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-29-2015, 10:36 AM
Post: #2
RE: [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
(05-29-2015 07:18 AM)kode54 Wrote:  ...

Confirm for OSX. On Win all is fine!?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-29-2015, 02:05 PM (This post was last modified: 05-29-2015 02:05 PM by Olslov.)
Post: #3
RE: [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
No, On my windows 7 work pc the IP address is also wrong
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-29-2015, 07:24 PM
Post: #4
RE: [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
I'm also getting a CloudFlare IP address on all of my devices (2 computers and a tablet running Windows 8.1, and a computer running Windows 7).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-30-2015, 09:41 AM
Post: #5
RE: [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
From all locations I try, it all gives the correct IP address...is this still happening?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-30-2015, 08:56 PM
Post: #6
RE: [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address
It's showing the correct IP address now, at least for me. Strange.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 3,229 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  [2.6.3][WinXP]Wrong Key Kombinations Megachip 1 1,186 09-20-2015 12:02 PM
Last Post: micycle
  WhatPulse lets you login with wrong password London_Ash 0 1,383 08-03-2015 08:44 AM
Last Post: London_Ash
  wrong you've clicked the most app commentator 1 1,385 06-28-2015 05:39 PM
Last Post: smitmartijn
  Network Not Showing abpop 1 1,274 06-04-2015 01:29 AM
Last Post: Inquizitor
  error : Wrong password! Try again wazup 2 2,999 06-01-2015 08:42 AM
Last Post: smitmartijn
  Wrong subscription end date in account tab michalpol 1 1,069 05-16-2015 10:06 AM
Last Post: Robby250
Bug [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing bogy 1 2,070 02-25-2015 12:28 PM
Last Post: smitmartijn
Question [SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. Janmeeba 2 2,186 01-01-2015 04:17 PM
Last Post: Janmeeba
  [SOLVED] Keyboard Heatmap not showing stats guga.melro 3 2,908 11-28-2014 07:37 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: