WhatPulse Forums » Support » Client software v » WP calculate upload value not properly Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WP calculate upload value not properly
10-12-2014, 09:11 PM
Post: #1
WP calculate upload value not properly
Hi,
when i upload a 1gb file over scp from my home to my server (at a datacenter), it counting only around 250mb. I think there is a problem with counting SCP traffic, then when i upload the file over http it counts around 900mb.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-12-2014, 11:02 PM
Post: #2
RE: WP calculate upload value not properly
I also have this issue when sending files over SCP, except it counts 10% extra traffic (uploading a 500 MB file results in about 550 MB being counted)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2014, 01:48 AM
Post: #3
RE: WP calculate upload value not properly
(10-12-2014 11:02 PM)Inquizitor Wrote:  I also have this issue when sending files over SCP, except it counts 10% extra traffic (uploading a 500 MB file results in about 550 MB being counted)

The extra 50MB will be the overhead for the secure encryption. Yours sounds normal to me.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-18-2014, 11:19 PM
Post: #4
RE: WP calculate upload value not properly
@Inquizitor: i think your problem isn't realy one, it sounds like normal overhead.
Since my last pulse (2014-10-12 22:33) i have uploaded around 260GB but WP counts only 75GB.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-19-2014, 10:03 AM
Post: #5
RE: WP calculate upload value not properly
Is your situation the same as http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=5577 ?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-19-2014, 02:19 PM
Post: #6
RE: WP calculate upload value not properly
The Client where WP is running use Windows 8.1 as OS and TCP-offloading isn't enabled (Chimney Offload State: disabled). So i think not that this is the problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 1,233 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
  Upload and download swapped Nick3252 1 1,635 07-22-2020 08:02 PM
Last Post: abpop
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 8,712 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  Upload not measured correctly Electrosa 2 2,668 04-03-2016 05:56 PM
Last Post: kubo25
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 2,548 02-10-2016 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse 2.6.3 and qBittorrent 3.2.4, double upload? TehMoff 0 2,547 10-18-2015 02:51 PM
Last Post: TehMoff
  [CLOSED] Upload total/pulsed mismatch dabor 6 3,948 08-11-2015 11:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Network Upload doesnt count Tony.LR 6 5,422 08-01-2015 05:38 PM
Last Post: Tony.LR
Sad [CLOSED] Windows XP Error: failed to initialize properly BiblePreacher 2 4,118 05-24-2015 08:24 AM
Last Post: BiblePreacher
  [CLOSED] Network upload not measured efiten 2 2,851 04-16-2015 04:18 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: