WhatPulse Forums » Support » Website v » Forum images Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum images
09-23-2007, 06:42 PM
Post: #5
Forum images
It looks like there having more than just server issues, there are php errors all over the site. It appears that the site cannot connect to its database.
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Forum images - Skullietje - 08-04-2007, 04:05 PM
Forum images - Pimorez - 08-04-2007, 07:18 PM
Forum images - Skullietje - 08-04-2007, 07:55 PM
Forum images - Pimorez - 08-04-2007, 08:25 PM
Forum images - BenPhelps - 09-23-2007 06:42 PM
Forum images - RadarListener - 09-24-2007, 07:51 AM
Forum images - BenPhelps - 09-24-2007, 09:29 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can *not* minimize forum sections nimd4 1 923 04-11-2016 06:23 PM
Last Post: smitmartijn
  Latest forum posts and People Tweeting are broken for me Robby250 3 1,595 07-05-2015 01:09 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 2,205 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
  Wide Images break forum layout Wopian 0 1,661 07-05-2014 11:26 PM
Last Post: Wopian
  New forum errors nimd4 7 7,842 03-13-2013 03:50 PM
Last Post: smitmartijn
  merge with old forum user London_Ash 1 3,492 01-02-2013 12:06 AM
Last Post: Suck My Trend
  New Forum Moderator: Kuro PinkFloyd 1 2,712 09-28-2011 01:31 PM
Last Post: mrpinkpibb

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)