WhatPulse Forums » Support » Client software v » Showing incorrect pulse stats Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Showing incorrect pulse stats
02-15-2020, 09:37 AM
Post: #1
Showing incorrect pulse stats
So the Client is accurately registering my download/upload, but not registering when I pulse.

Example, if i download a 10GB file, the client adds it to the local stats, but not the unpulsed stats, please helpSmile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Showing incorrect pulse stats - Vetselm - 02-15-2020 09:37 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Incorrect Key Presses and Key Combinations using Dvorak Layout openam 2 139 05-11-2021 03:17 AM
Last Post: babie
  Working with Key Combinations Stats wolverinepeltz 2 458 02-17-2021 09:35 PM
Last Post: wolverinepeltz
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 5 877 02-04-2021 04:35 AM
Last Post: Bloopy
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 386 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
Question 3.0 not tracking network stats on macOS numbermaniac 0 435 01-02-2021 11:36 AM
Last Post: numbermaniac
  Weekly Email Stats dpDesignz 1 948 09-09-2020 07:50 AM
Last Post: _V_
  Wired Network Stats for USB-C to RJ45 abpop 3 1,487 08-05-2020 01:51 PM
Last Post: abpop
  Can't pulse OskarCodes 1 1,466 05-09-2020 05:34 PM
Last Post: Anonymous2
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,675 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
Bug Stats syncing bug? Roki100 0 1,561 08-01-2019 05:46 PM
Last Post: Roki100

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)