WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded]
06-20-2019, 11:54 AM
Post: #3
RE: Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded]
(04-28-2019 12:39 PM)FamilienVater Wrote:  Ha, that was my thread - and by that age it had to be the old, old linux client which is quite different from the current version. And sorry for the broken links, I relaunched my website in the meantime and threw away all those miscellaneous images... :/

Maybe I can help you, I haven't used LinuxMint in a while, but on a freshly installed Xubuntu 18.04 I just needed to install the following packages (and their dependencies) and WhatPulse would run (after using the two setup scripts that come with it pcap and input permissions)

apt install libssl1.0-dev libqt5widgets5 libqt5sql5-sqlite

Thanks so much, this fixed my install Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] - radioz - 06-20-2019 11:54 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Support for Linux dropped ? Adrriii 13 715 05-18-2020 10:16 PM
Last Post: bogy
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 405 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 604 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Unable to install latest version: Certificate expired Gadgetdude 1 306 01-09-2020 10:32 AM
Last Post: smitmartijn
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 519 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 1,564 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,315 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,379 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 4,019 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,438 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)