WhatPulse Forums » Support » Client software v » ALT Combinations are not detected correctly. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALT Combinations are not detected correctly.
09-11-2016, 11:30 AM (This post was last modified: 09-11-2016 11:51 AM by Fightglor.)
Post: #1
ALT Combinations are not detected correctly.
Hello,

I am trying to use WhatPulse and there seems to be a problem with ALT+ and Shift+Alt+ combinations.

Alt + is being detected as "shift +"

Shift + Alt + other keys is being detected in a wrong way. It is marked in the table as a "shift +" and no symbol after + no matter which key I press.

Alt only is detected as a single keystroke - the problem is only when alt is used in combinations with other keys.

Does anyone is experiencing this this?
I tried to run it as administrator and the problem still exists.
I tried it on 2 separate PC on both. Both have the same problem.


1) Which version of WhatPulse are you running? Versions less than 1.7 are not supported, under any circumstance. Please make sure you are running the latest version to get optimal support. The latest version is on http://whatpulse.org/downloads/ (hover over your OS)

2.7.1

2) What Operating System are you using? Please include the OS Architecture (x86 or x64).

Windows 7 64 Ultimate

3) If you are using Windows, do you have WinPcap properly installed? (without this, the client will not count unpulsed traffic)

WinPcap 4.1.3 is installed

4) If you are using version 1.6 or higher, are you logged into an administrator account on Windows so that WhatPulse can access Windows correctly?

Yes

5) What error messages are you receiving (if applicable)?

None

6) What programs were you running when the issue happened? VM-ware and certain higher-privilege programs (antivirus) may cause compatibility issues.

Avast but I disabled it and still the problems persists.

7) Include any screenshots if possible.


Thanks in advance!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
ALT Combinations are not detected correctly. - Fightglor - 09-11-2016 11:30 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  All key combinations prefixed with win jerone 2 875 05-23-2016 02:07 PM
Last Post: smitmartijn
  Uptime not tracking correctly (windows 10) RuneRifle 0 844 05-05-2016 11:04 PM
Last Post: RuneRifle
  Upload not measured correctly Electrosa 2 1,381 04-03-2016 05:56 PM
Last Post: kubo25
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 1,156 02-10-2016 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  Keys are not being counted correctly Philipp12321 2 1,354 05-20-2015 04:19 PM
Last Post: Philipp12321
  No input devices detected The Lost Faith 2 1,578 02-06-2015 12:03 AM
Last Post: The Lost Faith
  [SOLVED] Premium Status not detected in Client eXTA 3 2,236 02-02-2015 11:00 AM
Last Post: PinkFloyd
  [Win8.1 x64, Pulse 2.5] Network device detected as inactive, traffic not tracked Strazdas 6 4,016 01-26-2015 11:29 AM
Last Post: Strazdas
  [SOLVED] Can´t close WhatPulse correctly or reinstall it lordvader89a 8 5,546 11-22-2014 01:21 AM
Last Post: lordvader89a
  [SOLVED] [2.4] Linux client does not pulse correctly Dokter Computer 8 4,765 07-25-2014 11:48 AM
Last Post: Dokter Computer

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)