WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly.
01-01-2015, 01:57 PM
Post: #2
RE: I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly.
Hi Janmeeba,

I don't see any double pulses on your profile, did you delete them already? Also, if you're getting a throttle message, it means the keys per second since the last pulse is too high. Solution is easy, just wait a while before trying again.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. - smitmartijn - 01-01-2015 01:57 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 127 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
  Wrong Video Resolution LittleSparko 0 851 03-16-2020 09:59 AM
Last Post: LittleSparko
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,038 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 6,432 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 3,072 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,476 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,142 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 6,673 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 2,525 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 2,241 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)