WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly
12-24-2014, 01:36 AM (This post was last modified: 12-31-2014 03:34 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly
I get weekly statistics updates from Whatpulse in my email, and to my surprise, it tells me that my download and upload are zero. I check my Whatpulse client and it seems like my network interface is being recorded properly. When I check My Stats, all my pulses say Download 0.00MB and Upload 0.00MB. Here are some images for clarity. http://i.imgur.com/0z6n2Yj.jpg
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly - dullahan8 - 12-24-2014 01:36 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 3,218 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,081 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 832 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,627 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 3,487 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,795 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,010 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 1,099 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 1,685 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
Sad [SOLVED] The only thing that kept me from using whatpulse itzhalo 3 1,606 09-07-2016 09:53 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)