WhatPulse Forums » Support » Client software v » [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token
11-09-2014, 03:51 PM
Post: #3
RE: [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token
There was a thread about this that I posted in not too long ago but for some reason it looks as though it's been deleted. >__> To reset your token, go to account tab of the client, there is a button there. Unfortunately, you lose all your unpulsed stats but it seems like the only way to sort out this stupid problem..

Apparently there is a chance of this happening after resuming from shutdown/hibernation..but also a few weeks ago i believe there was a "service interruption" or something that created this problem for most if not all users.. While I haven't had this problem except for that one time, I really hope that if it ever becomes a more frequent issue, a better solution than "pulse more often" will arise. Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token - PalkiaX50 - 11-09-2014 03:51 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question SSL Handshake Error dkuebric 12 829 03-31-2020 02:46 PM
Last Post: Kamikater2
  Wrong Video Resolution LittleSparko 0 185 03-16-2020 09:59 AM
Last Post: LittleSparko
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 4,245 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,166 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 551 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,346 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,442 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,989 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 2,543 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 1,321 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)