WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Pulsing doesn't seem to be 100% atomic Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Pulsing doesn't seem to be 100% atomic
10-23-2014, 04:47 PM
Post: #10
RE: Pulsing doesn't seem to be 100% atomic
(10-22-2014 11:05 PM)Soulweaver Wrote:  Okay then, having such a system in place already makes sense. Will keep this in mind in the future. Hopefully such errors which cannot be solved without losing pulse data don't appear too often Tongue

Luckily it doesn't, the backend is pretty tight, but things happen. In this case a database table somewhere locked up and the database replication (multiple servers) went askew. Last time that happened was about 9 months ago.

Again, if you're having any problems with a token after yesterday, please reset it and move on. I'm sorry that you have to do so, but there's no other way, or a way to recover your single pulse.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Messages In This Thread
RE: Pulsing doesn't seem to be 100% atomic - smitmartijn - 10-23-2014 04:47 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 1,233 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
Question Key doesn't count when playing GTA V LiveTechToday 0 830 08-20-2020 08:13 PM
Last Post: LiveTechToday
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,440 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,050 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 3,446 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,790 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,512 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 7,387 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 2,829 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 2,442 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)