WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Pulsing doesn't seem to be 100% atomic Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Pulsing doesn't seem to be 100% atomic
10-22-2014, 11:05 PM
Post: #8
RE: Pulsing doesn't seem to be 100% atomic
(10-22-2014 02:00 PM)smitmartijn Wrote:  
(10-22-2014 12:59 PM)Soulweaver Wrote:  This is the only computer I am using this profile on. No idea how difficult it would be to implement, but ideally the server should make sure the client is aware too before saving the pulse.

Hi,

The client makes sure it's aware of a pulse before saving the result, there was a disruption in service this morning which probably caused your invalid token, seen a few users complaining.

Okay then, having such a system in place already makes sense. Will keep this in mind in the future. Hopefully such errors which cannot be solved without losing pulse data don't appear too often Tongue
Find all posts by this user
Thread Closed 


Messages In This Thread
RE: Pulsing doesn't seem to be 100% atomic - Soulweaver - 10-22-2014 11:05 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 766 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
Question Key doesn't count when playing GTA V LiveTechToday 0 575 08-20-2020 08:13 PM
Last Post: LiveTechToday
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 1,806 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 6,081 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 2,879 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,314 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 3,882 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 6,295 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 2,380 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 2,143 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)