WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Application isn't logging the "-" key since the update. Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Application isn't logging the "-" key since the update.
10-21-2014, 10:20 PM
Post: #3
RE: Application isn't logging the "-" key since the update.
I'm not really sure why it would be like that, but it was only fixed by a computer restart.

I've had some programs, like fraps, block a key on the system when it bugs up when recording something, but it would make it so that key wouldn't work at all on the system, not just having it not show up in WP.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Messages In This Thread
RE: Application isn't logging the "-" key since the update. - cartman2000 - 10-21-2014 10:20 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Getting a lot of application error cavveman 0 395 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  OSX 3.0 (auto)update failing Megachip 1 419 01-06-2021 11:53 AM
Last Post: smitmartijn
  Geek Window /// Update 3.0 fail? Chrisu 3 702 12-29-2020 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 1,314 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,675 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Not tracking a certain application d1tzl 1 1,500 08-26-2019 04:35 PM
Last Post: DrEx
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 3,588 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,928 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,681 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 7,706 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)