WhatPulse Forums » Support » Client software v » Data Download/upload not collecting Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Data Download/upload not collecting
10-11-2014, 06:21 AM (This post was last modified: 10-11-2014 06:22 AM by Dark_Eros_83.)
Post: #5
RE: Data Download/upload not collecting
I was able to fix the problem after completely removing whatpulse from my system and then reinstalling.

Removed the whatpulse folder form the data directory ~/Library/Application Support/whatpulse (this is the Library folder located in your User directory. Some times this folder is hidden but you can get to in whatpulse by opening settings and clicking advanced and Open Data Directory.)

Removed the Application from the Application Directory.

Download and install new version 2.4.1


and of course be sure to pulse before you delete anything. Don't want to loose any counts.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Data Download/upload not collecting - Dark_Eros_83 - 10-11-2014 06:21 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No Download counting on high speeds iOChris 13 3,677 01-22-2021 07:17 PM
Last Post: TehMoff
  Upload and download swapped Nick3252 1 1,606 07-22-2020 08:02 PM
Last Post: abpop
  Exporting Mouse Data MrSquid360 0 1,201 06-01-2019 03:04 AM
Last Post: Nathan.Li
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 8,631 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  Not uploading Application Data mewturn 0 1,707 07-25-2016 06:45 AM
Last Post: mewturn
  [Linux] Inaccurate download numbers Frogging101 7 4,845 04-13-2016 06:55 PM
Last Post: LukeLR
  Upload not measured correctly Electrosa 2 2,650 04-03-2016 05:56 PM
Last Post: kubo25
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 2,527 02-10-2016 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse 2.6.3 and qBittorrent 3.2.4, double upload? TehMoff 0 2,536 10-18-2015 02:51 PM
Last Post: TehMoff
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 3,488 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)