WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED]700mb memory usage Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED]700mb memory usage
09-14-2014, 10:48 AM
Post: #4
RE: [SOLVED]700mb memory usage
I have had the same problem for months, but updating to the beta client fixed it. Whatpulse used to take over 400mb of memory, but now it's just barely 4mb.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[SOLVED]700mb memory usage - Freezy3 - 08-09-2014, 04:38 AM
RE: 700mb memory usage - micycle - 08-09-2014, 07:40 AM
RE: 700mb memory usage - Freezy3 - 08-09-2014, 08:45 AM
RE: [SOLVED]700mb memory usage - rebootyourmind - 09-14-2014 10:48 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Constant 6 GB+ Ram Usage on MacOS teslasagan 6 513 09-06-2020 08:52 PM
Last Post: teslasagan
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 11 7,905 07-21-2020 05:31 PM
Last Post: OldSkoolBoy
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 9 2,670 06-19-2020 10:22 PM
Last Post: FamilienVater
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 1,339 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 2,486 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 2,205 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,000 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 3,427 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 5,613 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 2,082 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)