WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED]700mb memory usage Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED]700mb memory usage
08-09-2014, 04:38 AM (This post was last modified: 08-09-2014 08:49 AM by Freezy3.)
Post: #1
[SOLVED]700mb memory usage
Hi,
Decided to update Whatpulse to 2.4 and was excited to see that the crashing at the certain time each day had stopped with this update. Realized the next day that whatpulse has been using a crap load of memory. When I open the window it drops to 7k then sky-rockets after a short while.
Is there an actual fix for this or is this just business as usual, because it seems completely unreasonable.

[Image: PXcTq53.jpg]


Information:
Whatpulse 2.4
OS Windows 7 x64
Always logged into an administrators account.
I use Microsoft Security Essentials, Steam, Battlenet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[SOLVED]700mb memory usage - Freezy3 - 08-09-2014 04:38 AM
RE: 700mb memory usage - micycle - 08-09-2014, 07:40 AM
RE: 700mb memory usage - Freezy3 - 08-09-2014, 08:45 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 15 9,545 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
Exclamation Constant 6 GB+ Ram Usage on MacOS teslasagan 6 1,042 09-06-2020 08:52 PM
Last Post: teslasagan
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 9 3,658 06-19-2020 10:22 PM
Last Post: FamilienVater
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,038 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 3,071 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 2,657 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,476 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,142 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 6,673 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 2,525 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)