WhatPulse Forums » Support » Client software v » 2.4 doesn't pulse some new applications Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.4 doesn't pulse some new applications
05-23-2014, 05:27 PM
Post: #4
RE: 2.4 doesn't pulse some new applications
I'm having the same problem with my Windows 8 machine. All other machines will pulse new app info, but for the last week or two no new apps will pulse from my main computer.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: 2.4 doesn't pulse some new applications - Jetkidish - 05-23-2014 05:27 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question The luncher does not add several applications to the site Swirux 0 92 11-13-2019 09:36 AM
Last Post: Swirux
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,677 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 973 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  doesn't recognize keys Posergoth6667 1 1,077 05-09-2016 04:56 PM
Last Post: mupi
  [2.5] Not pulsing some applications micycle 1 1,571 04-08-2016 04:26 PM
Last Post: Adrriii
  Downloading over 100 MB/s -> down counter doesn't increase Franck.Dernoncourt 2 1,407 02-06-2016 07:07 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 1,037 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  Doesn't start automatically Sleepyguy 2 1,249 10-23-2015 08:32 PM
Last Post: Sleepyguy
  Forgot to pulse before I installed win10 z2sam 2 1,560 08-29-2015 07:43 PM
Last Post: z2sam
  [SOLVED] Weeks in What Pulse barry19 2 1,626 08-18-2015 03:01 AM
Last Post: barry19

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)