WhatPulse Forums » Support » Client software v » Never Opening on Startup Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Never Opening on Startup
02-13-2014, 10:46 PM
Post: #1
Never Opening on Startup
Hey users of WhatPulse! I would just like to ask you guys if you can assist me on an issue I have been having for a while now. So basically whenever I restart or shut down my PC and boot it up and try to launch WhatPulse it never opens or even opens in the system tray. The only way I can fix it is by uninstalling the program and that Wincap software and re-installing it. Yet whenever I restart it never opens again. I am running windows 8.1 and I definitely know I can run the software on on i7, 8GB of ram, and a TB of HDD space. Thanks guys Cool Also the video here basically sums up my issues:

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Never Opening on Startup - itzhalo - 02-13-2014 10:46 PM
RE: Never Opening on Startup - Inquizitor - 02-15-2014, 03:35 AM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 02-16-2014, 09:59 PM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 02-20-2014, 03:10 AM
RE: Never Opening on Startup - smitmartijn - 02-22-2014, 08:47 PM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 02-24-2014, 08:53 PM
RE: Never Opening on Startup - smitmartijn - 02-25-2014, 08:06 AM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 03-06-2014, 01:50 AM
RE: Never Opening on Startup - Inquizitor - 03-07-2014, 12:54 AM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 03-11-2014, 01:34 AM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 03-16-2014, 02:30 AM
RE: Never Opening on Startup - fury - 03-16-2014, 10:54 PM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 03-20-2014, 03:21 AM
RE: Never Opening on Startup - badtaste21 - 03-20-2014, 08:54 AM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 03-28-2014, 02:42 AM
RE: Never Opening on Startup - smitmartijn - 03-28-2014, 09:41 PM
RE: Never Opening on Startup - itzhalo - 04-01-2014, 12:02 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 784 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,793 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,010 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Creator13 1 1,008 03-06-2016 12:43 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing bogy 1 2,057 02-25-2015 12:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Clean up required and failing each startup wilrob2 2 2,058 10-02-2014 05:42 PM
Last Post: wilrob2
  No launch at startup [Win 8.1] Dan3HitU 1 1,991 06-07-2014 05:08 PM
Last Post: smitmartijn
Bug WP sometimes quits on startup (Win7) Bloopy 2 2,630 06-07-2014 03:13 PM
Last Post: smitmartijn
Thumbs Down Startup time exceeds 10 minutes theHacker 1 2,844 04-24-2014 04:56 PM
Last Post: n01
  [SOLVED] WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup Inquizitor 3 4,618 02-25-2014 08:08 AM
Last Post: Inquizitor

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)