WhatPulse Forums » Feature requests » Client software v » Pulse with a keystroke? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pulse with a keystroke?
11-16-2013, 11:22 PM
Post: #1
Pulse with a keystroke?
Like a push to talk button in team speak, but instead this one would pulse. A button to set to pulse, thats pretty much it if thats already on the current one plz show. Thanks what pulse and keep rocking!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Pulse with a keystroke? - arsha99 - 11-16-2013 11:22 PM
RE: Pulse with a keystroke? - Inquizitor - 11-16-2013, 11:26 PM
RE: Pulse with a keystroke? - SearchBuzz - 11-18-2013, 02:40 PM
RE: Pulse with a keystroke? - arsha99 - 11-21-2013, 12:26 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MacOS 11 Beta, not be able to pulse iOChris 3 1,299 10-09-2020 08:01 AM
Last Post: smitmartijn
  I cannot pulse. nlspot2011 8 14,432 05-03-2015 10:17 AM
Last Post: smitmartijn
  Disable double click to pulse! maranello69 4 8,477 11-23-2013 10:16 AM
Last Post: smitmartijn
Information Pulse sound HAROLD 3 5,496 06-16-2013 10:36 PM
Last Post: Bloopy
  Keystroke counter disabler humzatariq96 0 3,648 03-27-2013 08:00 PM
Last Post: humzatariq96
  Time-controlled Auto Pulse Jynt1 3 2,988 08-27-2012 02:23 PM
Last Post: Just David
  Pulse on time or via signal blindmatrix 2 3,302 02-23-2011 07:54 PM
Last Post: jmrk
  Ability to Pulse at a Certain Time ericb2410 10 16,754 08-22-2010 03:36 AM
Last Post: sellyme
  Portable Pulse banker1 2 5,651 02-27-2010 02:02 AM
Last Post: bobL
  The "Pulse Ordering" Menu Beardie27 1 4,605 07-06-2009 10:48 PM
Last Post: Beardie27

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)