WhatPulse Forums » Support » Client software v » Another Invalid Token with Vista... Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Another Invalid Token with Vista...
07-30-2008, 07:16 AM
Post: #5
Another Invalid Token with Vista...
luddite Wrote:oh and i use winxXP SP3 -latest hotfixes and latest stable 1.5.exe

Does service pack 3 come with UAC (User Account Control)?

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Another Invalid Token with Vista... - VKM - 07-13-2008, 04:45 AM
Another Invalid Token with Vista... - X-Kal - 07-30-2008 07:16 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 3,930 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50
Brick Wrong Token on all Computers Megachip 2 5,362 08-12-2014 07:58 AM
Last Post: Megachip
Sad Error: Wrong token, did you use this profile on another computer? Jasseh 13 22,003 12-28-2012 04:10 PM
Last Post: Century0
  Invalid token? Assassine 3 5,732 10-20-2012 10:07 PM
Last Post: sellyme
  Invalid token. Lothomiras 4 6,349 10-25-2011 09:29 PM
Last Post: X-Kal
  "Invalid Token" every single time DPbrad 3 7,280 08-08-2011 09:11 AM
Last Post: Brad93
  Wrong token (Linux Linpus) Lainfan 13 5,092 04-10-2011 11:00 AM
Last Post: jmrk
  Invalid token for a few days. Echo51 5 3,153 10-09-2010 10:05 AM
Last Post: Echo51
  Invalid Token For Past 8 Months jjttyy33 14 4,472 09-28-2010 10:22 PM
Last Post: Carbon
  Invalid token issue Spark Fearow 2 4,685 09-14-2010 04:56 PM
Last Post: Century0

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)