WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client doesn't login when password has special characters Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client doesn't login when password has special characters
07-19-2015, 11:34 AM
Post: #3
RE: Client doesn't login when password has special characters
I hate to necro post, but this was the most relevant thread. I'm till experiencing this, Whatpulse 2.6.2 on Ubuntu 15.04 (x86_64)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Client doesn't login when password has special characters - ParaPenguin - 07-19-2015 11:34 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 5 871 02-04-2021 04:35 AM
Last Post: Bloopy
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 909 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,197 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
Question Key doesn't count when playing GTA V LiveTechToday 0 908 08-20-2020 08:13 PM
Last Post: LiveTechToday
Exclamation WHY I CANNOT LOGIN? wikiepeidia 1 1,676 07-16-2020 06:02 AM
Last Post: wikiepeidia
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,305 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 7,989 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 2,470 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 8,311 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 3,710 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)