WhatPulse Forums » Support » Client software v » Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI?
03-12-2013, 05:11 PM
Post: #3
RE: Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI?
No, you cannot start it without the GUI. WhatPulse is a desktop program, not a server daemon.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI? - smitmartijn - 03-12-2013 05:11 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 85 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 95 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 319 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 335 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 1,035 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Window Opens on Start Up Garya 1 399 01-15-2021 10:23 AM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,016 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 4,072 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 2,517 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 1,163 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)