WhatPulse Forums » Support » Client software v » [MAC] after connection loss WP asks for admin password Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[MAC] after connection loss WP asks for admin password
03-20-2013, 02:47 PM (This post was last modified: 03-20-2013 02:49 PM by jolie.)
Post: #13
RE: [MAC] after connection loss WP asks for admin password
(01-17-2013 06:10 PM)smitmartijn Wrote:  Well this is getting weird then, it seems like your OSX is resetting the permissions of the /dev/bpf* devices on a sleep - which is undocumented behaviour, and I've never seen that happen myself.

Do you have any special apps running that protect the system? Like an antivirus or network management software?

(if you just want the messages to go away, disable network stats)

I think you found it.

I got no network special app running that I know.
But the message appears every time my computer wakes up.
(Quite ennoying)
I disabled network stats and it stopped.
(shame but not so important for me)
Thanks for help.


[macbook pro, Lion]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: [MAC] after connection loss WP asks for admin password - jolie - 03-20-2013 02:47 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Non-Admin Installation ItsRiftzy 1 1,123 07-25-2020 02:22 AM
Last Post: Inquizitor
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,299 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  VPN-connection Ruben_Koster 6 3,326 04-13-2016 06:54 PM
Last Post: LukeLR
Question [Missing Feature] Not monetizing bridged internet connection! Wiloxe 2 2,726 09-10-2015 06:05 PM
Last Post: Wiloxe
  WhatPulse lets you login with wrong password London_Ash 0 2,356 08-03-2015 08:44 AM
Last Post: London_Ash
  Client doesn't login when password has special characters phrenq 2 6,045 07-19-2015 11:34 AM
Last Post: ParaPenguin
  Cannot pulse: connection timed out/closed Anoxic 1 2,611 06-17-2015 09:46 AM
Last Post: smitmartijn
  error : Wrong password! Try again wazup 2 4,968 06-01-2015 08:42 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Updating to 2.6 for portable versions without admin access. Strazdas 4 3,704 05-14-2015 05:09 AM
Last Post: Strazdas
  [SOLVED] Asks for permission every time I load WhatPulse? Saprostomous 4 3,817 05-08-2015 08:21 PM
Last Post: Saprostomous

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)