WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unable to connect to server after upgrading to 2.0 Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to connect to server after upgrading to 2.0
12-26-2012, 05:34 AM
Post: #1
Unable to connect to server after upgrading to 2.0
hi, i just recently upgraded to version 2.0
but since then whatpulse is unable to connect to server.
i can't even login to my account from whatpulse cilent.
my system win 7 x64 and it's behind a proxy server.
any help would be appreciated.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Messages In This Thread
Unable to connect to server after upgrading to 2.0 - th1rdey3 - 12-26-2012 05:34 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Unable to install latest version: Certificate expired Gadgetdude 1 58 01-09-2020 10:32 AM
Last Post: smitmartijn
  Server is down due to maintenance _V_ 6 220 01-02-2020 05:02 PM
Last Post: _V_
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 735 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 374 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  Whatpulse won't start, Unable to install crashRpt! Bai.Bing 0 407 05-24-2019 01:02 PM
Last Post: Bai.Bing
  Unable to log in Aron77 0 359 05-05-2019 02:18 PM
Last Post: Aron77
Bug server error sggxp 0 378 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [FIXED] Unable to Install 2.7 dj_chalky 2 1,057 06-01-2016 01:53 PM
Last Post: dj_chalky
  Server Error Missing INput Please COntact the Developers arsha99 1 1,739 07-01-2015 07:41 PM
Last Post: smitmartijn
  Server Error: Missing Input tboxley 2 2,406 05-26-2015 07:22 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)