WhatPulse Forums » Support » Client software v » 2.0 Client - Can't get computer names Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.0 Client - Can't get computer names
12-26-2012, 09:39 AM
Post: #5
RE: 2.0 Client - Can't get computer names
(12-25-2012 09:44 PM)Trunkkis Wrote:  It just so happened to be that I had & as a second letter in password. Changed password and now I got my computer info.

Excellent, I'm glad that I could help.

So it seems like the WhatPulse client cannot handle "&" symbols in passwords. (The website seems to handle them correctly)

(12-25-2012 10:48 PM)WOWVern Wrote:  I can understand the use of special characters in passwords, but 98% of all sites that use passwords have systems that can only understand alphanumeric (0-9, A-Z, a-z) sequences.

I think you may have made up that statistic, most of the sites that I use accept special characters. If a site is storing passwords 'properly', eg. using a secure salted hash, then it shouldn't matter what characters are in the password. It annoys me when sites impose restrictions like alphanumeric characters only.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: 2.0 Client - Can't get computer names - TechAsh - 12-26-2012 09:39 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,362 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 663 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,385 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,080 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,653 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,197 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,046 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 3,890 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 913 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  crashing my computer MarioFan835 2 932 04-14-2016 11:17 PM
Last Post: MarioFan835

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)