WhatPulse Forums » Community » Beta client » Archive v » 2.0 Beta 5Autopulse bug Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.0 Beta 5Autopulse bug
10-23-2012, 07:31 AM
Post: #3
2.0 Beta 5Autopulse bug
Weird.

Test it out though. Turn off the autopulse on key counts, save, close WhatPulse & reopen. Change the quantity on the keycount autopulse, save, close out & reopen. Every time you open WhatPulse, that 50,000 key autopulse will always be there. And if you were hoping to have it autopulse less frequently... too bad. It pulses the instant it opens.

I'm assuming this is an unintended feature.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
2.0 Beta 5Autopulse bug - X-Kal - 10-22-2012, 08:45 PM
2.0 Beta 5Autopulse bug - sellyme - 10-23-2012, 04:57 AM
2.0 Beta 5Autopulse bug - X-Kal - 10-23-2012 07:31 AM
2.0 Beta 5Autopulse bug - TheUninvited - 10-24-2012, 05:46 PM
2.0 Beta 5Autopulse bug - X-Kal - 10-25-2012, 06:20 AM
2.0 Beta 5Autopulse bug - X-Kal - 10-26-2012, 06:32 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Updater in beta versions Bloopy 3 5,179 01-27-2014 01:39 PM
Last Post: Megachip
  Ubuntu 13.04 Beta and 2.1b3 dl1000v 1 4,400 04-12-2013 01:14 PM
Last Post: dl1000v
  Windows Beta 7 Crash X-Kal 3 8,329 12-04-2012 09:52 PM
Last Post: X-Kal
  Question Regarding 2.0 Beta Statistics Inquizitor 6 6,605 10-23-2012 05:04 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)