WhatPulse Forums » Support » Client software v » Account not found + an elaborate error message Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Account not found + an elaborate error message
06-22-2010, 06:24 PM
Post: #19
Account not found + an elaborate error message
Supah Fly Wrote:I'm willing to move on if you are willing to too, let's pretend this conversation never happened. No sense in dwelling on something stupid like this since it's already over with. Agreed?

Sounds like a plan, after clarifying a few things:

- WhatPulse is not a 'script'. It's a pretty big program inside and just changing variables to 'write some stuff' will not work. BobL would have to create a new program using the same encryption code, so yes, it would probably take a few hours, if not a few days.

- Yes, Windows 7 has been a pain in the butt for us. I've probably spent 4 weeks fulltime trying other methods and looking for a solution. Every discussion formed about this issue/windows 7 bug, confirms it, but does not have a solution. I'm about to call Microsoft and purchase support to get the evildoers themselves to help.

Until it has been resolved and there isn't a 'Beta' string inside the about box, it's still a beta. If you don't want to risk it malfunctioning once and a while, stick to the version on the download page. (even if you have to restart it once and a while to get the counting back)

I'm considering this topic closed, you can contact me directly if you do not feel the same.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Messages In This Thread
Account not found + an elaborate error message - smitmartijn_vbulletin3_import3 - 06-22-2010 06:24 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question SSL Handshake Error dkuebric 12 795 03-31-2020 02:46 PM
Last Post: Kamikater2
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 4,210 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,122 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 537 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,315 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,379 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 1,313 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,911 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 4,433 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  Server Error Missing INput Please COntact the Developers arsha99 1 1,975 07-01-2015 07:41 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)