WhatPulse Forums » Support » Website v » Dynamic Image Bugs & Suggestions Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dynamic Image Bugs & Suggestions
10-27-2009, 12:14 AM
Post: #11
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Hmm i cant get the key/mouse click to work !!

whatpulse.org/dynamic-images/170498.jpg

What is the Prob ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2009, 12:19 AM
Post: #12
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Are you typing in %totalmouseclicks% etc?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2009, 12:28 AM
Post: #13
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Yes i am..
%totalmouseclicks%
and
%totalteycount%
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2009, 04:07 AM
Post: #14
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Ah, that would be why.

Have a quick read of my Wiki article on the Dynamic Images: http://whatpulse.org/wiki/index.php/Dynamic_Images

It's not quite finished yet but gives you an idea of what to do. Good luck!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2009, 12:07 AM
Post: #15
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Bugs:

- Vertical apostrophes (') in text cause a backslash to be visible in the image. Real apostrophes (’) cause the unicode escape sequence to be displayed (%u2019).
- When I go back to the Editor page to design my existing image, all the text/stat items in Courier New font have doubled up.

- The Courier New font looks normal on the Editor page, but in the actual .jpg it's thicker, squarer and ugly. This is not just because of jpeg compression. I can take a screenshot of the Editor page and save it as a .jpg with 40% quality, and the text still has a nicer shape to it. Perhaps there's an anti-alias option you can turn off. Or maybe rendering the image as a .png and then converting it to .jpg could give much better results. Have a look at the difference between the % symbols and the numbers in particular:

[Image: whatpulsedynamicimageco.png]


Suggestions/questions:

- Is there a reason why miles aren't an option?
- Add the option for premium members to use full colour .png, because .gif has the 256 colour limit.
- Is the highly visible jpeg compression a deliberate incentive to get more users to sign up for premium services? Even just 1KB or 2KB extra would make the .jpg images look significantly nicer.
- Show the font size in the editor, so it's easier to know when you have the size you want.
- Show the X/Y coordinates of each text/stat so it's easier to line them up. Just look as the misalignment in wasted's sig between the "Last updated:" text and the date/time! :razz:
- When you click 'Add Text', give the new bit of text the same size/font/colour settings as the previous item. It would save time if you want to add lots of text with the same settings.
- Allow us to delete our background images if they aren't in use.

Otherwise, great work!

[Image: 152857.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2009, 01:33 AM (This post was last modified: 11-19-2009 09:51 PM by bobL.)
Post: #16
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Bloopy Wrote:- Vertical apostrophes (') in text cause a backslash to be visible in the image. Real apostrophes (’Wink cause the unicode escape sequence to be displayed (%u2019).

I'm guessing naughty Wasted forgot the stripslashes() & urldecode() strings. Sad

Bloopy Wrote:- Is there a reason why miles aren't an option?

Yes. Not sure if I'm able to actually tell anyone so I won't, but yes there is a very good and valid reason. No one will like it but c'est la vie.

Bloopy Wrote:- Add the option for premium members to use full colour .png, because .gif has the 256 colour limit.
- Is the highly visible jpeg compression a deliberate incentive to get more users to sign up for premium services? Even just 1KB or 2KB extra would make the .jpg images look significantly nicer.

I agree. Wasted was looking for more ideas for Premium Services some time ago and I think these would be the perfect addition!

I also like the rest of your ideas... You should be our official ideas man. Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2009, 01:48 AM (This post was last modified: 11-02-2009 02:31 AM by Bloopy.)
Post: #17
Dynamic Image Bugs & Suggestions
One more minor bug: on the Editor page, it doesn't work if you use up/down arrows to cycle through drop down options instead of using the mouse to open & close the drop down each time. I'm usually more of a clicking sort of person, but I tried it because I thought it might be a quicker way to try all the different statistics.

bette Wrote:Yes i am..
%totalmouseclicks%
and
%totalteycount%

It would be nice to have the option to type things like this into sentences. Otherwise we have to spend the time adding more text items to our image and lining them up manually. Plus, the stats can change in length. For example, it could be really annoying if you want to write about a rank in a sentence, but it's hovering around 99th-100th place.

[Image: 152857.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2009, 04:21 PM (This post was last modified: 11-19-2009 04:23 PM by Keiji.)
Post: #18
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Add the option to type in coordinates and font sizes. Can't stand that drag and drop crap.

Also add bold, and Segoe UI. Speaking of which, it seems the font selection box doesn't even work anyway.

Also, output in PNG. JPEG and GIF are both absolutely terrible.

And why is there a huge "Slipknot" picture in there when you have a size limit?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2009, 09:52 PM
Post: #19
Dynamic Image Bugs & Suggestions
How can you not stand drag and drop...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2009, 09:56 PM
Post: #20
Dynamic Image Bugs & Suggestions
Can't stand drag and drop either - too difficult to line things up.

Think navigation around the editor could be a lot better - a simple button from the design screen back to the main screen, and the same in the preferences section, would make it a lot more usable.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can't edit dynamic image properly Robby250 3 1,785 07-06-2015 12:18 AM
Last Post: Robby250
  Dynamic image doesn't work [DB]OB1 3 1,492 04-02-2015 01:26 PM
Last Post: [DB]OB1
Bug New Profile Editor - Bugs Naki 2 2,392 06-30-2014 08:31 AM
Last Post: Naki
  Dynamic Image not updating LittleSparko 14 8,148 06-08-2014 08:28 PM
Last Post: smitmartijn
Question possible website bugs Christiaan 3 2,526 05-25-2014 01:30 PM
Last Post: Century0
  Couple of bugs - Feb 2014 London_Ash 2 2,943 03-12-2014 11:11 AM
Last Post: SearchBuzz
  Dynamic Image Issues Sodacycle 6 5,415 12-11-2013 07:47 PM
Last Post: Sodacycle
  Dynamic Image didn't work London_Ash 2 3,671 09-14-2013 10:52 AM
Last Post: SearchBuzz
  Image on profile matthieuvb 2 4,150 04-20-2013 08:56 AM
Last Post: matthieuvb
  Accountname not showing up in dynamic image ollysharp 3 4,728 01-22-2013 08:25 PM
Last Post: ollysharp

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)