WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Client freezes and crashes on first startup
03-06-2016, 12:39 PM (This post was last modified: 03-27-2016 02:36 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Client freezes and crashes on first startup
I've never had any problem with the client but since the latest update, my client hangs every time on it's first startup. Then, when you click a single time inside the frozen window, the client crashes. It also takes a very long time to start up. Then, when I restart the client, it takes a while again to start up, but then it just works normally.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-06-2016, 12:43 PM
Post: #2
RE: Client freezes and crashes on first startup
Hi,

Try a fresh reinstall: http://whatpulse.org/downloads/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 5 877 02-04-2021 04:35 AM
Last Post: Bloopy
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 912 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,200 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 1,007 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,675 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Too many local database crashes tfont 0 1,335 01-07-2020 09:42 AM
Last Post: tfont
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 3,588 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,928 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 7,992 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,681 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)