WhatPulse Forums » Community » Beta client » Archive v » 2.0 Beta 5Autopulse bug Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.0 Beta 5Autopulse bug
10-22-2012, 08:45 PM
Post: #1
2.0 Beta 5Autopulse bug
There's a minor problem with autopulse. The issue is this: if I have it turned off, or fill in any custom autopulse seetings, the client defaults back to every 50k keys every time I close & reopen WhatPulse. My settings won't ever stick. And yes, I've confirmed that I've pressed the 'save changes' button.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2012, 04:57 AM
Post: #2
2.0 Beta 5Autopulse bug
I've been encountering the same problem, but I figured that this was because I only ever close WhatPulse if it crashes, and that it saved if it was exited normally.

Strangely, my non-keys autopulse settings save fine.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2012, 07:31 AM
Post: #3
2.0 Beta 5Autopulse bug
Weird.

Test it out though. Turn off the autopulse on key counts, save, close WhatPulse & reopen. Change the quantity on the keycount autopulse, save, close out & reopen. Every time you open WhatPulse, that 50,000 key autopulse will always be there. And if you were hoping to have it autopulse less frequently... too bad. It pulses the instant it opens.

I'm assuming this is an unintended feature.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2012, 05:08 PM
Post: #4
2.0 Beta 5Autopulse bug
How are you editing the key count value when you've disabled the autopulse? Whenever you disable an autopulse, it disables the edit field..
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-24-2012, 05:46 PM
Post: #5
2.0 Beta 5Autopulse bug
Also happens to me. Basically when you restart the program the autopulse settings are reset to default so it's back on 50.000 keystrokes for autopulse even if you disabled it or changed it to any other number.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-25-2012, 06:20 AM
Post: #6
2.0 Beta 5Autopulse bug
smitmartijn Wrote:How are you editing the key count value when you've disabled the autopulse? Whenever you disable an autopulse, it disables the edit field..

Because I was testing some autopulse things out?

When I enable autopulse and set it to anything other than 50,000 keys, it all reverts to 50,000 keys whenever I close & restart WhatPulse.

Whenever I fully disable autopulse, it all reverts to 50,000 keys -- and turns back on -- whenever I close & restart WhatPulse.

What's more is this: if I want it to be something higher -- 100k keys -- or no autopulse at all -- it autopulses the moment I open WhatPulse, so I don't have a chance to stop it.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-25-2012, 03:47 PM
Post: #7
2.0 Beta 5Autopulse bug
You said you edited the field after you disabled the autopulse. Which is impossible, because when you disable an autopulse - the client disables the editing field. So that confused the hell out of me. ;-)

But I see what you mean now - fixed.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2012, 06:32 AM
Post: #8
2.0 Beta 5Autopulse bug
smitmartijn Wrote:You said you edited the field after you disabled the autopulse. Which is impossible, because when you disable an autopulse - the client disables the editing field. So that confused the hell out of me. ;-)

But I see what you mean now - fixed.

Good good -- I'm glad someone can read my jibberish! :-o

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Updater in beta versions Bloopy 3 5,034 01-27-2014 01:39 PM
Last Post: Megachip
  Ubuntu 13.04 Beta and 2.1b3 dl1000v 1 4,341 04-12-2013 01:14 PM
Last Post: dl1000v
  Windows Beta 7 Crash X-Kal 3 8,227 12-04-2012 09:52 PM
Last Post: X-Kal
  Question Regarding 2.0 Beta Statistics Inquizitor 6 6,510 10-23-2012 05:04 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)