WhatPulse Forums » Support » Client software v » Activity throttle breached Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activity throttle breached
07-05-2010, 05:43 PM
Post: #1
Activity throttle breached
Activity throttle breached, try again in an hour or so!


I've waited for about 2 hours now, & it still won't let me pulse. I currently have almost 118K keys built up that I want to pulse. I've been wanted to pulse when my total key count reached 250K today. Any way around this so I can pulse my keys?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-05-2010, 09:47 PM
Post: #2
Activity throttle breached
videogames518 Wrote:Activity throttle breached, try again in an hour or so!


I've waited for about 2 hours now, & it still won't let me pulse. I currently have almost 118K keys built up that I want to pulse. I've been wanted to pulse when my total key count reached 250K today. Any way around this so I can pulse my keys?

Do you use separate profiles?

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-05-2010, 10:27 PM
Post: #3
Activity throttle breached
Century0 Wrote:Do you use separate profiles?

~Century0

Just 1 profile, on 1 computer.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-06-2010, 12:02 AM
Post: #4
Activity throttle breached
videogames518 Wrote:Just 1 profile, on 1 computer.

Odd, it should let you then, unless you've exceeded I believe it's 4.0 KPS.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-13-2012, 11:08 AM
Post: #5
Activity throttle breached
Century0 Wrote:Do you use separate profiles?

~Century0

I have the same problem.
But I have one account and about 5 PCs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-13-2012, 07:49 PM
Post: #6
Activity throttle breached
Use computer profiles as listed here: http://whatpulse.org/computers/

You're going to have token issues without these computer profiles as well. (and lose stats)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Network activity being measured but not pulsed? SwooshyCueb 0 1,976 09-13-2015 04:03 AM
Last Post: SwooshyCueb
  [CLOSED] Forgot to ignore a game I used clicker macro in, throttle breached. Poised 3 3,749 08-14-2015 11:32 AM
Last Post: London_Ash
  [SOLVED] [2.5] Pulse Auto Throttle RomanCrafter 1 2,692 12-30-2014 12:21 PM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse has unusually high HDD activity Robotic Earthling 2 3,975 05-01-2014 02:16 AM
Last Post: Robotic Earthling
  What does "application activity" measure? appledinner 6 7,330 01-21-2014 05:31 AM
Last Post: appledinner
Bug WhatPulse doesn't work properly, it won't track my keypresses and mouse activity. timvisee 3 7,613 03-21-2013 02:27 AM
Last Post: ssnake42069
  Whatpulse is tracking LAN activity mupet0000 13 17,148 03-05-2013 04:45 PM
Last Post: mupet0000
  Applications and Application activity not recording active time UberMouse 3 6,508 12-30-2012 11:18 PM
Last Post: UberMouse
  Activity throttle breached... compuchrisje 3 5,197 01-16-2010 11:53 PM
Last Post: compuchrisje
  Speed Throttle Activated? HolyMythos 5 6,106 12-15-2009 01:15 AM
Last Post: Bloopy

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)