WhatPulse Forums
Gets stuck on 'Verifying Account Information' - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Gets stuck on 'Verifying Account Information' (/showthread.php?tid=718)

Pages: 1 2


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - Degenx2 - 05-12-2009 09:49 AM

I'm trying to set up the new Whatpulse client (1.6.2), I've had a really old one for years now and it recently stopped pulsing correctly (It would turn green as if it was pulsing, then change back to the black W as if it was successful, but I'd still have the same amount of keystrokes/mouseclicks unpulsed and my total would not go up)

So I downloaded the latest version and tried to set it up, and it won't work. It just keeps getting stuck on 'Verifying Account Information'. It works the first time, but then not the 2nd time after I have selected my computer location (Incidently the list of computer locations appears empty).

What can I do to solve this problem?


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - c-smith - 05-12-2009 11:16 AM

Have you set up a computer location? (If not go to: http://whatpulse.org/my/computers/ to do so) and then try again?


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - Degenx2 - 05-12-2009 11:47 AM

Ok it worked, but I lost my 120,000 keystrokes that wouldn't pulse =(


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - realfan10 - 05-12-2009 12:04 PM

I have the same problem. I've set up a computer now and the error message now is Couldn't connect to proxy server, tho i could select the computer and click login, and thats when this error message appears. I clicked on don't use proxy server tho... :\


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - c-smith - 05-12-2009 12:49 PM

Degenx2 Wrote:Ok it worked, but I lost my 120,000 keystrokes that wouldn't pulse =(

Yeah 1.5* - 1.6* require you to have a computer location so that you can then use whatpulse in multiple locations.

realfan10 Wrote:I have the same problem. I've set up a computer now and the error message now is Couldn't connect to proxy server, tho i could select the computer and click login, and thats when this error message appears. I clicked on don't use proxy server tho... :\

Where are you using whatpulse? If your using it at home then I'm not sure what the problem is but if you are using it at school/college/work etc then you'll pobablly be contected through a proxy (such as "proxy.embc.org.uk"), if you can find out what is then you can enter it into the whatpulse settings and you should be good to go.

### Edit ###
Make sure that once you have logged in go to settings and make sure that no proxy settings are in there.


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - realfan10 - 05-12-2009 01:12 PM

Sure im using at home, thats why i dont understand Sad

Anyway i havent found any proxy-related settings here in my profile


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - c-smith - 05-12-2009 02:30 PM

realfan10 Wrote:Sure im using at home, thats why i dont understand Sad

Anyway i havent found any proxy-related settings here in my profile

Just searches through the forum but can't really find anything that would be usefull to sugest, best bet would be to wait for a responce from bobL or somone who knows what their talking about Wink

All I can sugest is logging out of your profile and then logging in again (Although if you do this, you WILL loose all of your current key clicks/mouse strokes)

~ Chris


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - Century0 - 05-12-2009 08:17 PM

realfan10 Wrote:Sure im using at home, thats why i dont understand Sad

Anyway i havent found any proxy-related settings here in my profile

Greetings,

Are you using Windows XP with built in firewall? If so, please make sure that WhatPulse is defined as an exception.

~Century0


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - Christof - 05-12-2009 10:13 PM

Same problem here. I have XP Pro, NetGear router, and ZoneAlarm Pro as firewall.

Even with port 3490 unblocked, it can't connect to proxy server (but I don't use proxy servers, I'm at home). Obviously, it neither work with port 80.

What's the problem? I used an older version before, and till the 3rd of May it went well; then, it couldn't send pulses and clicks. So, i downloaded the lastest version (1.6.2)... and now I can't even connect...

PS I set the Computer Location.


Gets stuck on 'Verifying Account Information' - bobL - 05-12-2009 10:28 PM

Open the registry, go to HKEY_CURRENT_USER\Software\WhatPulse\Windows and tell me the value of 'ProxyUse' (not 'ProxyUser').