WhatPulse Forums
OSX client issues since latest update - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: OSX client issues since latest update (/showthread.php?tid=6517)



OSX client issues since latest update - mehcore - 05-15-2015 08:05 AM

Updated the client a few days ago and my system logs are littered with messages about WP

Code:
14/05/2015 17:15:40.338 whatpulse[50461]: IMK Stall detected, *please Report* your user scenario in <rdar://problem/16792073> - (imkxpc_uniqueClientIdentifierStringWithReply:) block performed very slowly (33.35 secs)

In addition to this, the client seems to be reporting that it is being run on windows for new pulses as seen here: http://whatpulse.org/mehcore/computer/iMac

and my other OSX system cannot be viewed online: http://whatpulse.org/mehcore/computer/Macbook+Pro


RE: OSX client issues since latest update - smitmartijn - 05-15-2015 06:51 PM

Can you check what your proxy settings are inside the WhatPulse client? If they are set to detect automatically, try to disable that.

The "imkxpc_uniqueClientIdentifierStringWithReply" is not inside the client, so I'm assuming it's something the client calls on to get something...searching gives me Safari, which it gets the proxy data from.


RE: OSX client issues since latest update - mehcore - 05-15-2015 06:57 PM

Thanks for your reply, nothing is checked inside proxy settings, and this has only started happening since I updated to 5.6