WhatPulse Forums
WhatPulse 2.6b1 - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Community (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Forum: Beta client (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- Forum: Archive (/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Thread: WhatPulse 2.6b1 (/showthread.php?tid=6172)

Pages: 1 2 3


RE: WhatPulse 2.6b1 - rebelt2i - 03-05-2015 05:47 PM

yes, now it works. thank you very much


RE: WhatPulse 2.6b1 - Inquizitor - 03-05-2015 06:58 PM

(03-05-2015 05:44 PM)micycle Wrote:  Download at 3.5KB/s

Try this link instead: http://amcdn.files.whatpulse.org/beta/whatpulse-win-2.6b1.exe


RE: WhatPulse 2.6b1 - Nimmegeers - 03-05-2015 09:00 PM

Percentage of pie chart "Per computer" @ website has a lot of digits behind the comma now. Big Grin


RE: WhatPulse 2.6b1 - jerone - 03-06-2015 05:47 PM

Today I got to my 5000 typed keys mark for automatic pulse on which I got the following error (see also attachment):

"Server error: Missing input! Please contact the developers."

The error appears every time I click the Pulse! button too.

EDIT:
I restarted WP and needed to login again, but pulsing is active again (lost my 5000 key presses).


RE: WhatPulse 2.6b1 - tim95 - 03-06-2015 07:01 PM

Little tiny "issue". The W icon on OS X is a little to big compared to other icons in the menu bar. Didn't measure or anything but I think it should be like 3 to 4 pixels smaller because it looks odd now.

Also The W icon gets a dot in it when you click on it and click on something else for example even tough I have blink on activity disabled.

Another thing, probably a Windows / Qt issue; WhatPulse looks funny on HiDPI screens in Windows 8.1. The Window is small, some text is huge, others are small, icons are normal.


RE: WhatPulse 2.6b1 - micycle - 03-07-2015 09:22 AM

The realtime bandwidth graph still peaks at the left side, just before the data disappears.


RE: WhatPulse 2.6b1 - commentator - 03-08-2015 06:02 PM

lost 2000keys and 3days uptime because of
"Server error: Missing input! Please contact the developers."

After closing the app and opening again had to login again


RE: WhatPulse 2.6b1 - smitmartijn - 03-08-2015 06:28 PM

(03-08-2015 06:02 PM)commentator Wrote:  lost 2000keys and 3days uptime because of
"Server error: Missing input! Please contact the developers."

After closing the app and opening again had to login again

I'm guessing you hadn't tried to pulse before with the beta? Also, from what version did you upgrade from?


RE: WhatPulse 2.6b1 - commentator - 03-08-2015 07:13 PM

Nope, not tried to pulse.
Upgrade from current stable build


RE: WhatPulse 2.6b1 - smitmartijn - 03-09-2015 02:14 PM

(03-08-2015 07:13 PM)commentator Wrote:  Nope, not tried to pulse.
Upgrade from current stable build

Which is? I like exact information. ;-)