WhatPulse Forums
[SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: [SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. (/showthread.php?tid=5917)



[SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. - Janmeeba - 01-01-2015 03:47 AM

So, some days ago WhatPulse tried to pulse automatically, just like it always does when i have reached 50k keystrokes. But it didn't succeed for some reason. If i remember right, the notification which it gave me said that there was a connection timeout. Later it tried autopulsing again but this time the notification said something about the tokens and asked me if i had used "this token" on another computer.

I'm not sure what the token is exactly, but i know i use different computer names for the two laptops which i use. So there shouldn't be problems about their names. I think i did pulse once with my less used laptop just a little earlier than when the problems started.

There has been a couple reboots in the laptop where the problem was(which i'm using now when i'm writing this message), since the first error notification. I just performed the second reboot and then manually successfully pulsed.

But i still had some keystrokes that were unpulsed after that pulse(you can see them here: http://puu.sh/dUJ3p/ebd0fd3453.jpg ) and i'm not sure how i can get rid of them or what i should do to them(since i had to change my password to be able to login here as i had forgot my password[since i usually don't have a reason to login here, heh Tongue], i probably can't even pulse the rest anymore anyways X) ). I'm not even 100% sure if they were from an unsuccessful pulse or have been made after them.

I did try to pulse them, however, but it gave me this error message: http://puu.sh/dUI8D/86b2d054dd.jpg

Oh, and at some point between the error notification and the current moment i visited my WhatPulse profile and saw that there had been a double pulse for some reason: http://whatpulse.org/Janmeeba#pulses I just noticed that there is an option for me to delete any of those pulses... and i noticed that the earlier one of those pulses has got two keystrokes made in Chrome more than the one that is above it. Which one of them should i delete? Or should somebody else do something about this thing? Confused


RE: I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. - smitmartijn - 01-01-2015 01:57 PM

Hi Janmeeba,

I don't see any double pulses on your profile, did you delete them already? Also, if you're getting a throttle message, it means the keys per second since the last pulse is too high. Solution is easy, just wait a while before trying again.


RE: I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. - Janmeeba - 01-01-2015 04:17 PM

(01-01-2015 01:57 PM)smitmartijn Wrote:  Hi Janmeeba,

I don't see any double pulses on your profile, did you delete them already? Also, if you're getting a throttle message, it means the keys per second since the last pulse is too high. Solution is easy, just wait a while before trying again.

Yeah, seems like somebody else deleted one of that pair of pulses for me. Tongue Don't know who, but thanks to him/her! :3 I just logged out and logged back in to my Whatpulse clients on both of my laptops, after changing my password(as i forgot it again...), and those old unpulsed keystrokes from the laptop which had the problem went away. So, all my problems are fixed now again.

Oh, and Happy New Year! Smile