WhatPulse Forums
Dynamic Image not updating - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Website (/forumdisplay.php?fid=60)
+--- Thread: Dynamic Image not updating (/showthread.php?tid=4872)

Pages: 1 2


RE: Dynamic Image not updating - smitmartijn - 06-07-2014 02:31 PM

It looks like some of the background images got caught up in the cleanup bot that cleans up old dynamic images. It should have left the background images alone.

I added a few extra safeguards so it won't touch the background images.


RE: Dynamic Image not updating - LittleSparko - 06-07-2014 07:32 PM

Sounds good. Thanks for the lookup.

But what criteria makes a Dynamic Image "old"? I mean, mine was still in use and when it happened again now, the last creation of the image has just been like 10 days ago, so I don't think that makes it old. So even if it grabs the BG images, the dynamic image has been pretty fresh itself ?!


RE: Dynamic Image not updating - smitmartijn - 06-07-2014 07:36 PM

Like I said, it cleans up old dynamic images and should not have cleaned up the background images.

The bot cleans dynamic images that have not been touched for 5 days. If they have not been touched for 5 days, it means the user has turned off the dynamic image on their profile.


RE: Dynamic Image not updating - LittleSparko - 06-07-2014 09:48 PM

means, as long as I have the img tag in use, it "gets touched"?


RE: Dynamic Image not updating - smitmartijn - 06-08-2014 08:28 PM

No, as long as you have it configured on the website. If you deconfigure it, it will stop updating and start ageing.