WhatPulse Forums
proxy troubles - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: proxy troubles (/showthread.php?tid=3514)



proxy troubles - commentator - 10-03-2013 11:50 AM

When behind a proxy it is not possible to login with whatpulse.
With previous verion (2.1.1) it was possible to connect with setting on auto proxy. Now it doesn't work.
How to connect the client again?


RE: proxy troubles - smitmartijn - 10-03-2013 03:14 PM

Do you get an error? And what type of login are you trying? Proxy support has not changed between 2.1.1 and 2.2.1, so it must be something in the settings.


RE: proxy troubles - commentator - 10-03-2013 03:40 PM

Just login in the app after install.
Error is not readable -> the text is behind the small line on the right border. Try to make a screenshot tomorrow


RE: proxy troubles - smitmartijn - 10-03-2013 05:08 PM

Which type of login; the normal one or the facebook login? Screenshot is appreciated. :-)


RE: proxy troubles - commentator - 10-05-2013 09:27 AM

(10-03-2013 05:08 PM)smitmartijn Wrote:  Which type of login; the normal one or the facebook login? Screenshot is appreciated. :-)
normal login. Screenshot on monday Smile


RE: proxy troubles - commentator - 10-08-2013 08:54 PM

solved !

Anyway there is something changed because before I've always used "auto detect proxy". Had to turn it off to login this time.