WhatPulse Forums
Application Uptime? - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Application Uptime? (/showthread.php?tid=2590)



Application Uptime? - Megachip - 02-06-2013 02:01 PM

What exactly mean the Application Uptime?

On Win8 64, it seems much to low
On WinXP 32, it seems not working at all.


RE: Application Uptime? - Megachip - 02-08-2013 02:19 AM

On OSX it seems to be correct


RE: Application Uptime? - Megachip - 02-09-2013 02:34 PM

On linux, i've the bug, that the active time of one app is higher than the total time. (Total 2h, active 6h)


RE: Application Uptime? - Megachip - 02-16-2013 10:53 AM

Win8 seems fixed with Version 2.0.4... WinXP, bug still exist[/align]


RE: Application Uptime? - Megachip - 03-04-2013 05:09 PM

Same with Network-> Applications on WinXP ... its empty... show all applications is empty too Sad


RE: Application Uptime? - smitmartijn - 03-04-2013 08:42 PM

On a Windows XP 64bit install, this can happen. See: http://whatpulse.org/kb/content/9/35/en/windows-xp-64bit-_-per-application-usage.html


RE: Application Uptime? - Megachip - 03-05-2013 01:14 PM

(03-04-2013 08:42 PM)smitmartijn Wrote:  On a Windows XP 64bit install, this can happen.

(02-06-2013 02:01 PM)Megachip Wrote:  On WinXP 32, it seems not working at all.

Is there any debug Version where i/you can check, why it not working?


RE: Application Uptime? - Megachip - 04-29-2013 12:15 PM

Fixed in 2.1