WhatPulse Forums
NoLag wont count for me - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: NoLag wont count for me (/showthread.php?tid=208)



NoLag wont count for me - Gene - 12-30-2007 04:53 AM

Im on ME so I'm using NoLag.exe because i get the "unable to connect to keyboard!" message otherwise, but when WhatPulse is finally up and running it still just won't count the keystrokes or clicks. any idea on what the problem could be?


NoLag wont count for me - X-Kal - 12-30-2007 05:30 AM

I've had that problem on occasion before. I can't remember what did it, though. I've heard that sometimes, it's a simple as unplugging and replugging in the keyboard, or rebooting whatpulse, or rebooting windows. It was something very simple like that, anyways.


NoLag wont count for me - knarf180 - 01-12-2008 01:02 AM

I would suggest switching to 98 rather then ME. I find its much more stable..

By the way, you can get one of those linux laptops for like $200 now.. what the heck are you doing running such an old system?


NoLag wont count for me - smitmartijn - 01-12-2008 11:21 AM

NoLag runs with DirectX, try installing the latest version for that OS.

And yeah, what are you doing running such a old, and insecure system? Wink


NoLag wont count for me - X-Kal - 01-13-2008 08:23 AM

knarf180 Wrote:I would suggest switching to 98 rather then ME. I find its much more stable..

By the way, you can get one of those linux laptops for like $200 now.. what the heck are you doing running such an old system?

Which ones are you talking about? I understand that the eee PC is $300 and up, now.