WhatPulse Forums
How to log into your account using a proxy? - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: How to log into your account using a proxy? (/showthread.php?tid=2038)



How to log into your account using a proxy? - AlexSh - 12-24-2012 07:23 AM

Hello.
How to log into your account using a proxy?
To the settings tab is not active.
thanks.


RE: How to log into your account using a proxy? - DonWoozy - 12-24-2012 08:22 AM

Yes I want to do that too but didn't find a way to do that yet


RE: How to log into your account using a proxy? - MAX3400 - 12-24-2012 03:15 PM

Unsure what you are trying or which OS you are running, but I can easilt edit/save the proxy and connect as well.
[Image: B3Doh.jpg]


RE: How to log into your account using a proxy? - nimd4 - 12-24-2012 07:43 PM

(12-24-2012 03:15 PM)MAX3400 Wrote:  which OS
What is that ugly screenshot?!?? o_0


RE: How to log into your account using a proxy? - smitmartijn - 12-24-2012 07:45 PM

He's talking about setting a proxy when registering. The settings tab is disabled when you're logging in, so you can't configure the proxy.

That's why; the settings tab will be enabled when logging in soon.


RE: How to log into your account using a proxy? - MAX3400 - 12-24-2012 07:48 PM

@smitmartijn: thanks for clearing that up; I didn't try that the first time Smile

@nimd4: if you wanna be smart, solve issues yourself mate. I got both Windows and Linux servers and making good money professionally from them.


RE: How to log into your account using a proxy? - nimd4 - 12-24-2012 07:53 PM

(12-24-2012 07:48 PM)MAX3400 Wrote:  @nimd4: if you wanna be smart, solve issues yourself mate. I got both Windows and Linux servers and making good money professionally from them.

No need to give me lip, I just added +1 reputation to one of your posts a little while ago. It's called jokes. Wink


RE: How to log into your account using a proxy? - AlexSh - 12-25-2012 04:16 AM

(12-24-2012 07:45 PM)smitmartijn Wrote:  He's talking about setting a proxy when registering. The settings tab is disabled when you're logging in, so you can't configure the proxy.

That's why; the settings tab will be enabled when logging in soon.

thanks, I will wait for a new version