WhatPulse Forums
Problem setting up initial computer - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Community (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Forum: Beta client (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- Forum: Archive (/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Thread: Problem setting up initial computer (/showthread.php?tid=1912)



Problem setting up initial computer - dotcomguy - 11-09-2012 02:09 PM

I signed up for the beta, but it seems there was a problem setting up my initial computer. When I launch the client and login, I get two empty options, neither of which work. My username is dennydaugherty


Problem setting up initial computer - smitmartijn - 11-09-2012 06:09 PM

What was the problem, which name did you give the initial computer? You'll need to create a computer manually on http://beta.whatpulse.org/my/#computers


Problem setting up initial computer - dotcomguy - 11-09-2012 06:55 PM

Ah, somehow I wasn't finding that link. I've got it straightened out now, thanks!


Problem setting up initial computer - smitmartijn - 11-09-2012 07:19 PM

I'm still wondering what went wrong. ;-)

What computer name did you use? Did you see an error?