WhatPulse Forums
Windows b6 - Heatmap Issue - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Community (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Forum: Beta client (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- Forum: Archive (/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Thread: Windows b6 - Heatmap Issue (/showthread.php?tid=1896)



Windows b6 - Heatmap Issue - Alakon9x - 11-06-2012 05:49 PM

I have noticed an issue with the keyboard heatmap. WP will display the same key counts for (week, month, 3 months, 6 months, year and all) as the data from the Today tab. The only one that is different is the yesterday tab.

It's quite easy to see the issue here; all those tabs are grabbing their values from what is stored for that day instead of a total count.

I would use screenshots in my explanation, but as I have made less than 15 posts here I am not permitted to.

P.S. I have other bugs to report, is it preferred that I post them in individual threads or all in one?


Windows b6 - Heatmap Issue - smitmartijn - 11-06-2012 05:55 PM

It's not so much an issue as it is the lack of data. If you haven't run it for a week/month/3 months/6 months/year/all, it grabs the info you have up to that point.

Separate threads are good! Smile


Windows b6 - Heatmap Issue - Alakon9x - 11-06-2012 06:21 PM

Well, while I have only been using the beta since sunday (monday on my laptop which is where I noticed this first)

It does not seem to be a lack of data. This is a little example of what I see.

Today: Space Bar = 100
Yesterday: Space Bar = 1000
All: Space Bar = 100

Should not "all" be 1100 in this situation, or am I missing something?


Windows b6 - Heatmap Issue - smitmartijn - 11-06-2012 06:39 PM

Ah, you're talking about the hover numbers, I thought you were talking about the colors! I see it now, thanks.


Windows b6 - Heatmap Issue - Alakon9x - 11-06-2012 06:46 PM

Yeah I thought there might be some confusion without the screenshots, it's a little irritating that I can't post links yet. (though perfectly understandable why I can't)


Windows b6 - Heatmap Issue - smitmartijn - 11-06-2012 06:50 PM

Just put them without the http:// infront - should work.


Windows b6 - Heatmap Issue - Alakon9x - 11-06-2012 06:58 PM

Ok

Today: i.imgur.com/lX0yf.png
Yesterday: i.imgur.com/dWsRz.png
All: i.imgur.com/6xn6a.png

EDIT: Just had a look on my desktop (been running WP 2 one day longer)
Exactly the same issue.