WhatPulse Forums
Weird MSN bug - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Weird MSN bug (/showthread.php?tid=1268)

Pages: 1 2


Weird MSN bug - ulanti - 08-15-2010 08:19 AM

Hey,

Yesterday I installed beta 8 on my PC, to try how it worked and all. I opened the geek window and saw that it wasn't counting my keys. So i deleted beta8, installed beta4 again, which always worked for me, and tryed again. And again I saw that the keys were not counting on this version which always worked for me (checked the version on the about tab). I thought "fuck whatpulse" and just finished my work and stuff, and then I checked the keycounts again, and they did raise since the last time I checked it out... Afther trying some stuff I discovered that my keys in MSN were not counted, and in all other program's and windows they were counted properly. So afther that I reïnstalled beta 8 and tryed again, same problem.

And still afther a msn restart the problem wasn't fixed...

I never had it before, I'll try to restart my pc in a few hours, can't do it now, but it's just another weirdy bug.

I always thought that whatpulse counted the keys directly from the input, but that would not explain why it would count correctly exept MSN messenger...

Edit : Restart didn't help me...


Weird MSN bug - dutchmega - 08-15-2010 10:59 AM

WhatPulse 1.7 final is already out. Download it from the main website Smile


Weird MSN bug - ulanti - 08-15-2010 08:14 PM

Yay that one is working, thank you ! Although clicks on the task bar are not counted Tongue


Weird MSN bug - Carbon - 08-16-2010 05:21 AM

Actually they are. The icon just doesn't light up for it all the time.


Weird MSN bug - ulanti - 08-16-2010 03:09 PM

Carbon Wrote:Actually they are. The icon just doesn't light up for it all the time.

No it's not counting at all on MSN. No keys added when mouseovering the icon. Again after installing 1.7 I got the problem, not from the start but after a while I discovered the MSN count fail. I'll try a MSN reïnstall.


Weird MSN bug - bobL - 08-16-2010 03:26 PM

ulanti Wrote:No it's not counting at all on MSN. No keys added when mouseovering the icon. Again after installing 1.7 I got the problem, not from the start but after a while I discovered the MSN count fail. I'll try a MSN reïnstall.

What Carbon was saying was that clicks on certain areas of the taskbar don't make the icon blink, and it's not a bug we're willing to put any effort into fixing.

However, in regards to MSN, are you running it through some kind of VM, portal or other such thing? Are you running a beta version of MSN, and what version of Windows are you running, including architecture?


Weird MSN bug - Carbon - 08-17-2010 05:49 AM

bobL Wrote:What Carbon was saying was that clicks on certain areas of the taskbar don't make the icon blink, and it's not a bug we're willing to put any effort into fixing.

However, in regards to MSN, are you running it through some kind of VM, portal or other such thing? Are you running a beta version of MSN, and what version of Windows are you running, including architecture?

That would be correct.

Now, with MSN. Using their most recent wave 3 build, also referred to as Windows Live Messenger 2009, on Windows 7 x64, I have never had issues with WhatPulse counting clicks, or keys. Nor have I experienced any issues while testing Microsoft's shitty beta for the 2011, or wave 4 version. But, that's just my experience alone.

Maybe he/she runs some kind of an addon for MSN, through Messenger Plus, that fucks with the keyhook. I dunno.


Weird MSN bug - bobL - 08-17-2010 06:48 AM

Actually thinking about it, it would have to be MSN/an addon, because between WP 1.7 beta 4 and WP 1.7 final, there are two COMPLETELY different keyhooks...


Weird MSN bug - ulanti - 08-17-2010 01:17 PM

Ok, reïnstalled MSN, no problems so far, I'll let you know


Weird MSN bug - ulanti - 08-19-2010 07:40 PM

Hmm every time I reboot my PC, whatpulse will fail on MSN, reïnstall whatpulse and it will run smootly, untill I reboot my pc again...

I'll try removing msgplus live