WhatPulse Forums
I can't register for captcha. - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Website (/forumdisplay.php?fid=60)
+--- Thread: I can't register for captcha. (/showthread.php?tid=114)



I can't register for captcha. - yukimi - 09-04-2007 04:33 PM

An image of "Please type the word in the image:" in the registration form is not displayed.
The following PHP error message is displayed when I look in IE.

Quote:Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /home/pulse/sites/whatpulse.org/pg/register.php on line 14
Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/pulse/sites/whatpulse.org/pg/register.php on line 15
Warning: imagefill(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/pulse/sites/whatpulse.org/pg/register.php on line 16
Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/pulse/sites/whatpulse.org/pg/register.php on line 17
Warning: imagecolorclosest(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/pulse/sites/whatpulse.org/pg/register.php on line 22
... (A similar message is displayed more than 200 lines as follows.)

Would staff fix this problem?

[SIZE="1"]I can't write English well.
If this message is strange English, I am sorry.[/SIZE]


I can't register for captcha. - TheGambler - 09-05-2007 02:27 PM

try to refresh the page by pressing control+f5


I can't register for captcha. - yukimi - 09-07-2007 04:56 AM

The problem is not solved even if refreshed.

This message is not displayed in a registration form.
It is displayed when I opened a CAPTCHA image by a browser.

h ttp://whatpulse.org/pg/register.php?im=1
[SIZE="1"]Please access this URL after removing space after "h".
Because it is not allowed for me to do a POST of URL in this forum.[/SIZE]

Perhaps an argument of the function "imagecreatetruecolor()" is wrong and does not confirm whether a return value is right.


I can't register for captcha. - yukimi - 09-07-2007 05:19 AM

It was settled.

I did not admit Cookies, and a session was not effective.

Perhaps the generator will generate an image from the value of the session.
Therefore the image was not displayed in my environment.

I am sorry!