WhatPulse Forums
Not counting keys in Modern Warfare 2 - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Not counting keys in Modern Warfare 2 (/showthread.php?tid=1016)



Not counting keys in Modern Warfare 2 - Frentik - 12-14-2009 12:00 AM

I noticed that while playing MW2 that WP does NOT count key strokes. It does count mouse-clicks and -miles while ingame. Is this a known issue with WP?

I am running WinXP SP3 and when I discovered this I was still running WP 1.5(bèta), so I upgraded to WP 1.6.2.1 but the problems is still there... Sad


Not counting keys in Modern Warfare 2 - Century0 - 12-14-2009 04:59 AM

My guess is that MW2 has ingame protections against key hooks. More examination will be required however.

~Century0


Not counting keys in Modern Warfare 2 - Petchy - 12-15-2009 04:21 AM

Century0 Wrote:My guess is that MW2 has ingame protections against key hooks. More examination will be required however.

~Century0

That won't be the problem, thanks to the developers the only software preventing in game hooks is VAC and Whatpulse works perfectly with VAC.

Perhaps it's just normal Vista/Windows 7 problems.


Not counting keys in Modern Warfare 2 - bobL - 12-15-2009 05:13 AM

Petchy Wrote:That won't be the problem, thanks to the developers the only software preventing in game hooks is VAC and Whatpulse works perfectly with VAC.

Perhaps it's just normal Vista/Windows 7 problems.

Well, considering he's using XP, I doubt it. Wink


Not counting keys in Modern Warfare 2 - Century0 - 12-15-2009 07:07 PM

Petchy Wrote:That won't be the problem, thanks to the developers the only software preventing in game hooks is VAC and Whatpulse works perfectly with VAC.

Perhaps it's just normal Vista/Windows 7 problems.

Sometimes, there are more things at work than you can see...

~Century0


Not counting keys in Modern Warfare 2 - Petchy - 12-16-2009 12:17 AM

bobL Wrote:Well, considering he's using XP, I doubt it. Wink

Haha. Shhh. :smile:


Not counting keys in Modern Warfare 2 - Frentik - 01-13-2010 08:44 PM

I discovered the nature of this problem, it is the combination of steam+xfire+MW2. When i turn off xfire which I used before MW2(+steam) the keys are counted in MW2. As soon as I turn it back on it stops. When I play cod4 while logged in to both xfire and steam the keys are still counted.