WhatPulse Forums » Support » Client software v » error on startup with 2.8.3 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
error on startup with 2.8.3
04-16-2018, 01:24 PM (This post was last modified: 04-16-2018 01:26 PM by nymb242.)
Post: #1
error on startup with 2.8.3
I am getting the following error after updating to 2.8.3

[Image: whatpulseerror.jpg]

I tried a fresh install, I tried deleting the database file, same result.

I am running wp on windows server 2008.
My permissions have not changed...I have full write priviledges on the folder specified in the message.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Critical Database Error 5antoro 2 4,290 01-18-2019 06:51 PM
Last Post: bioforge
Information Critical database error - restore database fix and not loose stats solution bioforge 0 29 01-18-2019 12:18 AM
Last Post: bioforge
  I'm getting an error when trying to run WhatPulse on 16.04. breichart 0 163 12-03-2018 12:23 PM
Last Post: breichart
  Can't pulse, but no error? Wezzor 0 188 11-20-2018 08:50 PM
Last Post: Wezzor
  "Error: Wrong password!" upon pulsing, password not changed. Kelse 14 923 11-05-2018 05:27 PM
Last Post: Strazdas
  "Error while pushing!" AmokOwe 7 519 11-02-2018 03:30 PM
Last Post: jerone
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,869 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,758 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 5,859 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 7,783 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)