WhatPulse Forums » Support » Client software v » Pulsing doesn't work Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pulsing doesn't work
04-13-2018, 04:08 PM
Post: #1
Pulsing doesn't work
Hello, after I updated to 2.8.2 pulsing has stopped working entirely. When I hit the button it does as it normally does but nothing happens, no error messages or anything. Auto pulsing also doesn't work.

I've checked that i'm not offline, winpcap is working and rebooted. I'm running windows 10.

Any explanations? I'm really confused
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2018, 09:30 AM
Post: #2
RE: Pulsing doesn't work
(04-13-2018 04:08 PM)Vetselm Wrote:  Hello, after I updated to 2.8.2 pulsing has stopped working entirely. When I hit the button it does as it normally does but nothing happens, no error messages or anything. Auto pulsing also doesn't work.

I've checked that i'm not offline, winpcap is working and rebooted. I'm running windows 10.

Any explanations? I'm really confused
I've also been having this problem. I also won't let me log in with Facebook on my other laptop, and I can't log in to the website either. Is there a problem with the servers or something?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2018, 06:56 PM
Post: #3
RE: Pulsing doesn't work
Hi,

Please make sure "Offline mode" isn't enabled. Otherwise, try to log out and login again - see if that resolves it.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Brick Pulsing doesn't work - 2.8.3 Shavot 2 426 07-08-2018 11:18 PM
Last Post: Shavot
Exclamation [Workaround, Not Solved] Pulsing Not Working, v2.8.3, Win10 fAEth 5 1,108 05-06-2018 07:47 AM
Last Post: smitmartijn
  2.8.2 Not pulsing application data micycle 9 1,861 05-06-2018 07:46 AM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse is doesn't show applications that I'm using on the website and won't update Togs 0 530 04-15-2018 08:27 AM
Last Post: Togs
Bug [FIXED-SOON] Heatmap doesn't work in 2.8.1 veselric 12 6,347 10-31-2017 08:30 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Premium doesn't expire d3ullist 4 2,081 10-24-2017 01:42 PM
Last Post: d3ullist
  Pulsing keys/clicks specific to application xDarkistic 1 1,285 09-04-2017 11:40 PM
Last Post: xDarkistic
  [CLOSED] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 jhepburn 48 23,779 08-17-2017 12:12 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse doesn't start after upgrade to Sierra Jnsn 1 1,710 07-02-2017 02:54 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] I'm not pulsing anymore Vannaka 5 2,999 06-29-2017 08:42 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)