WhatPulse Forums » Support » Client software v » OSX: cannot pulse or update (The number you are dialing is busy) Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OSX: cannot pulse or update (The number you are dialing is busy)
03-12-2018, 09:33 AM (This post was last modified: 03-12-2018 09:38 AM by yugecin.)
Post: #1
OSX: cannot pulse or update (The number you are dialing is busy)
I noticed the autopulse didn't do anything anymore, and when I try to manually pulse it does nothing.
When I check for updates, I get a "Update Error!" dialog saying an error occurred in retrieving update information.

I found this in the log file:

Code:
07-03-2018 10:46:02.976 DEBUG Starting backup of database to:  "/Users/robin/Library/Application Support/WhatPulse/whatpulse.db.backup"
07-03-2018 10:46:03.968 DEBUG Created database backup in  993 ms "(93944 pages)"
07-03-2018 10:46:03.968 DEBUG Sqlite memory usage: "0KB" ( 0 bytes)
07-03-2018 10:48:06.624  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.

That was the first occurrence, and now it keeps going like that

Code:
12-03-2018 10:21:40.541  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.
12-03-2018 10:22:40.568 DEBUG Autopulse on keys:  100051
12-03-2018 10:22:40.570  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.
12-03-2018 10:23:40.540 DEBUG Autopulse on keys:  100051
12-03-2018 10:24:40.542 DEBUG Autopulse on keys:  100140
12-03-2018 10:24:40.544  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.
12-03-2018 10:25:40.543 DEBUG Autopulse on keys:  100161
12-03-2018 10:26:40.544 DEBUG Autopulse on keys:  100241
12-03-2018 10:26:40.546  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.
12-03-2018 10:27:40.564  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.
12-03-2018 10:27:40.682 DEBUG Autopulse on keys:  100332
12-03-2018 10:28:40.547 DEBUG Autopulse on keys:  100531
12-03-2018 10:29:40.547 DEBUG Autopulse on keys:  100793
12-03-2018 10:29:40.548  INFO void wHTTP::request(const QByteArray &) The number you are dialing is busy, please try again later.

Mac OS X 10.13.1
WhatPulse 2.8.1

I don't think anything changed since the last successful pulse. (no system updates, no wp client update, no firewall change, ..)
nslookup whatpulse.org: 104.25.188.8
nslookup client.whatpulse.org: 178.18.141.21

here is the last successful pulse:
Code:
02-03-2018 14:44:51.020 DEBUG Autopulse on keys:  50019
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2018, 09:26 AM
Post: #2
RE: OSX: cannot pulse or update (The number you are dialing is busy)
mcbook crashed so I had to reboot, and after reboot it pulsed automatically so I guess it's fixed.

Update check still gives an error though, but I can pulse. Nothing in the log file.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-15-2018, 07:44 AM
Post: #3
RE: OSX: cannot pulse or update (The number you are dialing is busy)
(03-14-2018 09:26 AM)yugecin Wrote:  mcbook crashed so I had to reboot, and after reboot it pulsed automatically so I guess it's fixed.

Update check still gives an error though, but I can pulse. Nothing in the log file.
This is also happening to me, the pulsing problem was fixed but I still can't check for updates. I'm on Windows so this isn't an OS-exclusive problem, and someone else also posted here yesterday with the same problem. Too bad this forum is too inactive to provide us with a proper answer...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Is there a way to see the first/last time you used an application? alexman695 1 242 07-08-2018 04:00 PM
Last Post: Megachip
  Can't pulse/log back in fag 1 293 06-15-2018 05:21 PM
Last Post: fag
  Whatpulse is doesn't show applications that I'm using on the website and won't update Togs 0 479 04-15-2018 08:27 AM
Last Post: Togs
  Unable to pulse if I use 2 different OS on the one PC Stardisk 0 458 03-12-2018 09:13 AM
Last Post: Stardisk
  Whatpulse keeps crashing on pulse Robby250 6 1,737 03-06-2018 03:45 PM
Last Post: Robby250
  Windows 10 Pulse Notification 00Eraser00 2 853 02-26-2018 02:56 PM
Last Post: 00Eraser00
  [CLOSED] Windows 7 latest update and WhatPulse JetSet 2 1,077 01-21-2018 05:39 PM
Last Post: JetSet
  Can I help you with a localization of UI? Stardisk 0 613 11-20-2017 08:53 AM
Last Post: Stardisk
  [SOLVED] WhatPulse does not allow me to pulse and does not pulse after 50k keys LSC99bolt 2 2,189 09-30-2017 08:13 PM
Last Post: LSC99bolt
Music Unable to pulse, wrong password? Renewed 0 1,362 04-22-2017 01:36 PM
Last Post: Renewed

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)