WhatPulse Forums » Support » Website v » Internal server error while pulsing [ solved] Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internal server error while pulsing [ solved]
09-02-2017, 11:43 AM (This post was last modified: 09-06-2017 07:24 PM by Zeratull.)
Post: #1
Photo Internal server error while pulsing [ solved]
Hi everyone. An error occured when i tried to pulse. How can i fix it ?
I tried to log out and log in, like this guy from this thread below but it didn't work.


http://whatpulse.org/forums/showthread.p...ight=pulse

1) version 2.1.1 Newest. Added screen below.
2) windows 8.1 64 bit
3) Yes
4) Yes
5) Look at screenshot
6) I dont remember when exactly this error occured and which applications were running.
7) Added
8) Log shows only actions from today so i guess no need to upload.
Sadly also i lost 250k clicks when i reloged Sad

Edit: i reinstalled Whatpulse and everything works now -.-


Attached File(s)
.png  whatpulse_2017-09-02_13-35-11.png (Size: 8.96 KB / Downloads: 11)
.png  whatpulse_2017-09-02_13-44-50.png (Size: 7.23 KB / Downloads: 9)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Error while pulsing! Internal server error [Solved] ghostofmybrain 3 232 09-02-2017 02:09 AM
Last Post: ghostofmybrain
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 1,000 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 1,170 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 1,676 02-28-2016 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 1,714 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 1,577 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 1,705 02-07-2016 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 1,892 07-24-2015 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  Premium graphs don't update while not premium Robby250 7 2,931 07-05-2015 03:22 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 2,273 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)