WhatPulse Forums » Support » Client software v » Whatpulse doesn't start after upgrade to Sierra Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Whatpulse doesn't start after upgrade to Sierra
05-28-2017, 07:00 AM (This post was last modified: 05-28-2017 07:02 AM by Jnsn.)
Post: #1
Whatpulse doesn't start after upgrade to Sierra
Hi,
I didn't notice it before I got that "We are missing you"-email but since I've upgraded to OS X Sierra, my Whatpulse app doesn't start anymore.

This is my log (complete log in attachment):

Code:
28-05-2017 08:51:13.294  INFO "Starting WhatPulse 2.7.1..."
28-05-2017 08:51:13.300 DEBUG Database file:  "whatpulse.db"
28-05-2017 08:51:15.080 DEBUG Database check:  "ok"
28-05-2017 08:51:15.081 DEBUG Opened database in:  1781 ms

...removed, probably not interesting but see complete log in attachment.

28-05-2017 08:51:24.941 TRACE Settings::get( "client_api_http_enable" )
28-05-2017 08:51:24.941 TRACE Settings::get( "auto_pulse_on_startup_enabled" )
Segmentation fault: 11


Attached File(s)
.txt  crashlog.txt (Size: 10.71 KB / Downloads: 129)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-02-2017, 02:54 PM
Post: #2
RE: Whatpulse doesn't start after upgrade to Sierra
Hi,

That's odd. #1 standard helpdesk question; have you tried a fresh install of the client?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Whatpulse crashes while in background or after waking up from sleep mode whydoineedausernameforwhatpulse 0 268 07-24-2018 12:36 AM
Last Post: whydoineedausernameforwhatpulse
Brick Pulsing doesn't work - 2.8.3 Shavot 2 426 07-08-2018 11:18 PM
Last Post: Shavot
Bug Upgrade to 2.8.2 Megachip 1 414 07-08-2018 03:55 PM
Last Post: Megachip
  AES functions still not available after more than 6 months oxman_banned 2 482 06-05-2018 08:23 AM
Last Post: oxman_banned
  Whatpulse is doesn't show applications that I'm using on the website and won't update Togs 0 530 04-15-2018 08:27 AM
Last Post: Togs
  Pulsing doesn't work Vetselm 2 696 04-14-2018 06:56 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Won't count clicks, stops counting after 1 day dabest021 1 662 02-03-2018 09:15 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED-SOON] Heatmap doesn't work in 2.8.1 veselric 12 6,347 10-31-2017 08:30 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Premium doesn't expire d3ullist 4 2,081 10-24-2017 01:42 PM
Last Post: d3ullist
  [SOLVED] WhatPulse does not allow me to pulse and does not pulse after 50k keys LSC99bolt 2 2,317 09-30-2017 08:13 PM
Last Post: LSC99bolt

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)